Type: Klient

Kategori: Afhængighed

Kort beskrivelse: Sliktrang, svært at stoppe når først posen er åbnet

Resultat: Jeg er bekymret for min vægt og for om vægten og slikken kan give mig slidgigt. Målt på SUD skalaen er mit ubehag på SUD 7. I 2019 fik jeg TFT for samme problem, og dér holdt behandlingen i otte måneder, som jeg synes er fint.

Behandleren forsøgte først at “stopfodre” mig med fantasi-slik mens han bankede på mig med den såkaldte ‘traumesekvens’. Efter nogle runder viste det sig, at det ikke rigtigt ‘bed på’. Behandler spurgte ind til, om jeg havde nogle følelser forbundet med det med at spise slik. Jeg fik en fornemmelse af en skinger sult i maven, fordi slikket ikke mætter. Behandler tappede på flere punkter (den fulde sekvens) og ‘skinger sult i maven’ blev banket på i flere runder sammen med affirmationen som endte med “... så elsker og accepterer jeg mig selv, 100 pro cent.

Da behandlingen var slut var fornemmelsen af sulten i maven helt væk. Nu efter to måneder kan jeg konstatere, at jeg ikke har haft lyst til slik siden behandlingen 😊. Sult fornemmelsen er der stadigvæk, men jeg spiser mad i stedet for slik. Fordi hvis jeg bare tænker slik når jeg er sulten, så bliver jeg mere sulten. Jeg er kommet frem til, at slik øger sulten, men mad mætter og sulten forsvinder.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396