Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Ensomhed

Resultat: Iben Hayduk gav mig en Tankefeltsterapi behandling d. 26. august 2022.
Jeg har haft en svær barndom med mange svigt, som har sat sig som en dyb følelse af ensomhed i mig. Det var den, jeg gerne ville, at Iben skulle arbejde med.
Til at starte med, snakkede Iben med mig om denne følelse og bad mig fortælle, hvor i kroppen jeg kunne mærke den. Jeg mærkede den først i den øverste del af brystkassen og halsen. Hun spurgte om den havde en farve og en struktur. Den var mørkeblå og den var glat, hård og uigennemtrængelig. Jeg mærkede den også i bunden af maven, som en stor grå og ru oval sten og jeg mærkede den på mine arme og mine lår som bredt, meget stramt plaster på langs med arme og ben, så jeg ikke kunne bevæge mig eller ånde frit der. Plasteret var mørk orange. På en skala fra 1 til 10 mærkede jeg ensomheden som 9.
I løbet af sessionen forandrede og forvandlede de visuelle billeder sig flere gange og de opløste sig og forsvandt til sidst. Halsen tog længst tid. Berøringerne og lydene virkede beroligende og jeg følte mig meget træt bagefter og kunne mærke at energierne arbejdede i mig og flyttede rundt. Jeg følte mig lettet. Følelsen af ensomhed kunne jeg ikke længere mærke, den var nul. Jeg kunne heller ikke længere få de første visuelle billeder til at flytte ind i min krop, selvom jeg erindrede dem.
Jeg følte mig hele vejen igennem i meget trygge hænder hos Iben.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396