Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Sessionen gik ud på at styrke mit selvværd

Resultat: Hej Flemming,

Hermed mine oplevelser fra tankefeltsterapi 25/7-22.

Sessionen gik ud på at styrke mit selvværd endnu mere og med baggrund i, at jeg stod foran min nært kommende sommerferie, hvor jeg skulle på vandreferie i mit eget selskab. Det har altid været svært for mig at rejse selv, da jeg har været nervøs for, at noget dårligt skulle ske, og bare i det hele taget at rejse selv, fordi jeg følte mig ensom.
Session gik i dybden med mit selvværd, og vi kom helt tilbage til en dag i børnehaven, hvor en pædagog afviste at holde mig i hånden og lege med mig. Jeg følte mig svigtet, overladt til mig selv og at hun ikke kunne lide mig. Den oplevelse har siden fulgt mig i mit liv, hvor den popper frem når nogen ikke har kunnet være sammen med mig eller ved afvisning af opgave på arbejdet. Det gav mig en stor usikkerhed, manglende tro på mig selv og følelsen af at blive afvist. Under sessionen arbejdede vi på, at denne lille mig så pædagogens afslag i et helt andet lys og med positive øjne…altså den lille mig blev ikke afvist, blev ikke ked af det men gik i stedet hen og legede med andre og følte sig tryg.
Efter sessionen talte vi yderligere om lavt selvværd, og at jeg ikke er den eneste med disse følelser.
Jeg var godt opløftet efter endt session.

Efterfølgende har jeg været endnu mere styrket i mig selv, og har ikke følt mig afvist.
Jeg tog på min vandreferie, og selvom jeg var lidt presset over det jeg havde sprunget ud i, så havde jeg de bedste fem vandredage i mit eget selskab, allerede efter den første kilometer. Jeg var glad, positiv, nødt det, afslappet og mødte andre jeg glædeligt talte med. Jeg blev styrket i, at jeg kan klare mig selv, og at det er fedt at være på ferie selv.
Efterfølgende var jeg på ferie med min kammerat, hvilket jeg ligeledes var bekymret for, da jeg skulle være sammen med en anden flere dage i træk, og hvad nu hvis jeg ikke var ok. Det var en fantastisk ferie, og jeg er styrket i min egen bevidsthed om, at jeg er fantastisk at være sammen med og andre gerne vil mig, som den jeg er.

Jeg er pt. en meget afslappet udgave af mig selv både privat og på arbejdet. Jeg tager ikke tingene personligt, og jeg “kæmper ikke nogen kampe”. Jeg havde en mindre god oplevelse/diskussion med min chef, hvor jeg røg helt ned, men jeg var oppe igen allerede et døgns tid efter, da jeg tror meget på min egen personlige udvikling har givet stor værdi.
Mit selvværd er højt for tiden, og jeg nyder min positive udvikling.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396