Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Bange for at symptomerne på min hjernerystelse kommer igen. De blev reaktiveret for kort tid siden v en trafikhændelse

Resultat: Pådrog mig en hjernerystelse i Sept. 2020. Fik symptomer i form af kraftig hovedpine, smerter i nakken, træthed, koncentrationsbesvær, lyd- og lysfølsom samt synsproblemer. Fik ugentlig fysioterapi og senere tilknyttet Hjerneskadeteamet i kommunen som bl.a. henviste til synstræning. Oplevede stort pres fra min arbejdsgiver på trods af at jeg ikke på noget tidspunkt var fuldtidssygemeldt. Blev raskmeldt 1/5-21 og oplevede betydelig bedring, men havde også nydt godt af at arbejde hjemme under Corona. Besluttede mig for at opsige min stilling da jeg ikke kunne forlige mig med det dårlige arbejdsmiljø. Trak stikket i en periode hvor jeg stort set ikke havde symptomer. Fik kraftigt tilbagefald kort tid efter at jeg startede på nyt job i dec. 2021. Samme symptomer som året før samt høj stresstærskel i kroppen. Blev igen henvist til Hjerneskadeteamet og sygemeldt. Har siden oplevet gradvis bedring og har mere energi og overskud og har sjældent symptomer. De dukker dog op, når jeg presser mig selv for hårdt og ikke tager de fornødne hjernepauser. Fik i øvrigt en stor forskrækkelse i slutningen af maj. da min mand og jeg blev påkørt på motorvejen. Traumet blussede op igen med voldsom hovedpine dog kun af en dags varighed samt nakkestivhed i flere uger. Indrømmer gerne at frygten for tilbagefald fylder en del.
Vi bankede på:’ At det kommer til at ske igen’ Ubehaget, hovedpinen, koncentrationsbesvær, træthed, synsforstyrrelser.
Behandlingen starter med sansninger i Venstre side af hovedet, trykken i baghovedet vokser, presser indefra……..
SUD 7-8
Oplever træthed og ubehaget er nede på 1,5
Havde et billede af en slange som skiftede udtryk hele tiden og ende med at være af modellervoks. Til sidst får den ro til at spise noget gift, er i gang med at rydde op. Den bliver levende og æder hullet som skaber asymmetri i hovedet
Til sidst: ’nu er der ikke asymmetri mere’’bare en lille revne’ ’ ikke mere ubehag’
SUD 0
Jeg havde tillid til processen og behandler. Oplevede behandlingen som behagelig men også som en øjenåbner da kroppen udelukkende var i fokus.
Jeg er tæt knyttet til ”Slangen” som beroligede mig, da den jo havde spist giften.
Lige efter behandlingen var jeg træt og tørstig
Senere fik jeg ro og balance i kroppen. Fik dog smerter/ømhed under ve. fods trædepude som stod på i et par dage.
Fylder mindre da jeg er overbevist om at helingen er i gang.
Tænker ikke umiddelbart at jeg har brug for flere behandlinger på det ubehag.
Feedback: Du er meget tillidsvækkende - empatisk, rolig og nærværende. Taknemmelig over at du ”dansede med mig” ved at være tålmodig og udelukkende fokusere på krop og ikke hjernen.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396