Type: Klient

Kategori: Allergi

Kort beskrivelse: hudproblemler på hænder/allergisk betinget.

Resultat: Jeg har haft 4 sessioner hos Louise Thorsen – TFT/EFT og waow. Det er faktisk lidt svært for mig at beskrive forløbet, men hold nu op, en effekt det har haft!
I mange år har jeg lidt af en voldsom håndeksem. En eksem vi var enige om at behandle med TFT. Og jeg kan berette, at min eksem er reduceret til et minimum – om ikke helt væk. Det er svært at forstå det i hjernen, men fakta er, at mine hænder nu er helt fri for eksem.
Min behandling startede med en skalering af, hvor slemt jeg oplevede generne ved min håndeksem – og det var helt klart til et 10-tal. Dette både i forhold til smerter, kløe og øvrigtubehag. Vi har i behandlingen været omkring mange afkroge af mit liv – traumer og voldsomme oplevelser som jeg er helt med på, påvirker systemerne i ens krop- og psyke. Louise har med nænsom og sikker guidning hjulpet mig igennem disse oplevelser, uden at traumatisere mig på ny. Hun har spurgt kærligt og interesseret ind, banket og bedt mig gentage sine ord – ord der på en måde, er blevet mine egne og som hjælper mig, når jeg er i en svær situation, eller oplevelse. Når det skal skaleres i dag – er det et ”0”. Min livskvalitet er højnet – og jeg har fået frigivet energi til at gøre andre ting der har betydning for at leve ”det gode liv.”
Louise har en meget rolig fremtoning og virker samtidig sikker i sit arbejde, hvilket har fået mig til at slappe helt af i hendes hænder – også selvom vi er kommet ind omkring nogle – for mig - virkeligt svære problematikker. Jeg er så glad og taknemmelig for, at have fået denne enestående mulighed.
Tusinde tak til dig, Louise.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396