Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Jeg ønsker at være i stand til at spise snegle, men har så jeg længe jeg kunne huske haft væmmelse imod det. Ikke engang en købt kogt vinbjergsnegl med hvidløg og persille har jeg kunne spise. Jeg vil gerne udnytte den ressource, der er at have tonsvis af snegle på min grund, men det kan jeg ikke pga væmmelse.

Resultat: Generel beskrivelse af problemet klienten kom med incl. SUD (0-10)
Jeg ønsker at være i stand til at spise snegle, men har så længe jeg kunne huske haft væmmelse imod det. Ikke engang en købt kogt vinbjergsnegl med hvidløg og persille har jeg kunne spise. Jeg vil gerne udnytte den ressource der er at have tonsvis af snegle på min grund, men det kan jeg ikke pga. væmmelse. Det er deres slim som væmmer mig, og måden de bevæger sig på. SUD er 10, fordi jeg ikke kan gøre det.
Kort beskrivelse af behandlingen
Anette spørger ind. Vi finder ud af det værste er ved ikke at spise snegle. Anette spørger til hvor væmmelsen sidder i kroppen på mig, og jeg svarer at det sidder i hoved. Det er tillært. Anette banker på mig et par runde på det. SUD var 10 og går ned. SUD for snegleslim er nu i 0. Derefter banker Anette på mig på måden sneglen bevæger sig. SUD er 10. Der dukker en tanke op, et ubehag for at slå ihjel. Anette laver en sætning og den bruger vi medens Anette banker på mig. Jeg får et syn for mit indre blik som viser at gruppeånden for de husløse snegle er villig til at hjælpe mig. Jeg får lov til at slå de snegle ihjel jeg har brug for at overleve. En voldsom taknemlighed følelse skyller igennem mig og jeg kan ikke rumme energien og må skrige af mine lungers fulde kraft for ikke at sprænges. Jeg hulker af taknemlighed over at de giver deres liv for at jeg kan leve. Anette spørger flere gange hvad sker der. Jeg kan ikke tale pga. energien som strømmer igennem mig. Hver en celle i min krop ryster eller dirrer vildt. Anette bliver ved med at banke og langsom ebber energien ud, også den sidste rest som smutter ud af min venstre hånds ringfinger. Jeg sidder og græder stille over den utrolig gave jeg har fået af de husløse snegle. Væmmelse for snegle er afløst af en dyb taknemlighed. SUD for væmmelse for snegle er i 0.
Det var en super sej taknemlighedsfølelse, som jeg ville ønske jeg kunne opleve oftere. Alle andre taknemligheds oplevelser bliver i det lys til la-la-taknemlighed.
Resultat af behandlingen med SUD på nul.
Nu er der gået et par uger siden Anette har behandlede mig og jeg har været utrolig aktiv med at søge information omkring hvordan folk i andre lande spiser og tilbereder snegle sådan de kan spises som mad. Jeg har lavet en tromme rejse til de husløsesnegles gruppeånd (her under hører dræbersneglen) og jeg har fået instrukser på hvordan jeg skal indsamle og aflive sneglene. Når jeg ser et billede på nettet af en dræbersnegl, er følelsen stor taknemlighed. Jeg har også indkøbt protein bar med insektpulver og spist den uden ubehag. Dvs at min væmmelse imod at spise insekter også er forsvundet med i købet. Jeg har lånt en bog på biblioteket om at spise insekter og jeg har købt en bog om at spise insekter. Jeg vil indsamle snegle næste gang vi har regn, nu pga. tørken kan jeg ikke få øje på nogen.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396