Type: Klient

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: Fibromyalgi, vandrende smerter, udtrætning

Resultat: Da vi startede behandlingen, havde jeg mange smerter i min venstre side: Nakke, balle, lår, skulder, arm og fingre.
Jeg kunne ikke rigtig fokusere på hele smerteområdet og fokuserede derfor på smerten i armen, som var den værste smerte (SUD 8).
Under behandlingen ændrede ubehaget sig først til en slags summen og så flyttede den sig rundt i kroppen.
Behandleren bad mig blive ved med at fokusere på resten af ubehaget i armen, imens hun bankede videre indtil smerten til sidst var helt væk.
Bagefter fokuserede jeg på smerten i skulderen indtil det var helt væk.

Til sidst var der kun en smule ubehag tilbage, som føltes som et bånd om håndleddet (SUD 1-2).
Behandleren sagde, at nu skulle jeg fokusere på det lille område så meget, at det ikke kunne flytte sig/slippe væk til et andet sted i kroppen.
Imens bankede hun på nogle flere punkter, jeg lavede nogle øjenøvelser og vi nynnede og talte til fem – da hun bankede på kravebenet, sagde hun, at jeg skulle tage en dyb vejrtrækning og ”puuuuste ud igennem ubehaget i håndleddet”.
Efter nogle runder med dette, var der til sidst ikke noget smerte eller ubehag tilbage i min venstre side: SUD var i 0 fra skulderen og helt ud til fingrene.
Det var helt underligt, at min arm var ”helt almindelig” og uden nogen smerte, for der plejer altid at være noget der gør ondt et eller andet sted.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396