Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Ubehag ved at føle sig økonomisk snydt af ekskæreste med SUD på 6

Resultat: Sammen med en ekskæreste købte jeg mit drømmehus. Vi havde begge lagt penge i huset og jeg havde endda lagt mere. På et tidspunkt besluttede vi at gå fra hinanden, og jeg skulle ud af huset, da min eks skulle blive boende og hans nye kæreste var flyttet ind.
Økonomisk blev jeg snydt, manipuleret, løbet om hjørner med og røvrendt. Jeg fik aldrig min andel af husets værdi tilbage. Jeg blev bildt ting ind som jeg ikke havde mulighed for at undersøge jeg havde ikke styring og tabte det hele. Det har naget mig lige siden.
Anja spurgte ind til om jeg kunne mærke noget fysisk i kroppen, og jeg kunne mærke en sitren i overkroppen og hele den høje arm. Til spørgsmålet om det havde nogen farve og form, kunne jeg se en gul/grå farve og en hård skald. Her var SUD også på 6 men faldt hurtigt til 4 efter nogle omgange med traumesekvens og ni-punktsbehandling. Jeg skulle fortsat blive i ubehaget og SUD faldt til 2 og til sidst til 0, hvorefter Anja lavede gulv-til- loft på mig og lod mig sidde i 3 min. hvor hun bankede på mirakelpunktet, mens jeg følte mig fredfyldt i hjertet, havde ro i tankerne og god tung groundet følelse i kroppen.
Herefter gik vi tilbage til udgangspunktet, hvor jeg havde følte mig snydt og manipuleret, men her var SUD nu i 0.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396