Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Jeg har i forbindelse med nogle smerter i mine ankler og et sår, der var meget længe om at hele, fået tiltagende angstfølelse i kroppen. Jeg er blevet henvist af lægen til diverse undersøgelser, og jeg frygter, at der er noget galt med mig. Jeg er dels bange for mit kredsløb og dels bange for, om jeg kunne have en uopdaget cancer et sted i kroppen. Jeg oplever, at angsten for at være syg og dø giver mig anspændthed og en trykken for brystet, som svarer til et ubehag på 9-10 stykker. 

Resultat: Scarlett gav mig en behandling i TFT, som jeg ikke har prøvet før. Det var meget trygt og roligt. Scarlett guidede mig og prikkede mig blidt på hånd, ansigt og overkrop, mens jeg skulle afklare med Scarlett, hvilken sætning/overbevisning, jeg skulle gentage (eller vi gentog sammen). 
Jeg oplevede, at øvelserne åbnede min bevidsthed om, at min angst hænger sammen med, at jeg mistede min mor til kræft for 10 år siden, og da hendes sygdom blev opdaget, var det for sent. Derfor frygter jeg, at jeg ikke vil opdage i tide, hvis jeg er alvorligt syg. Jeg oplevede, at behandlingen fik mig til først at mærke en tyngde på mine skuldre og ryg - men gradvist i takt med øvelserne, hvor jeg skulle sige forskellige sætninger og kigge efter Scarletts fingre, så blev min krop mere afslappet og jeg havde en oplevelse af lettelse i kroppen. Jeg oplevede, at ubehaget kom i 0 efter ca. 1 time. Og resten af dagen var jeg meget tung i kroppen og træt, men på en behagelig og afslappet måde.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396