Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Jeg bliver tit rød i hovedet, når jeg er f.eks er på arbejde i butik og kunderne spørger mig om noget eller i forsamlinger m.m.

Resultat: Mette spørger indtil hvad det værste er ved at jeg bliver rød i hovedet, mens hun beder mig banke på min håndkant, da vi mødes på skype.

Det værste ved det er jeg føler mig blottet, pinlig og utroværdig. Jeg føler jeg mister kontrollen og ikke har styr på mine ting.

Jeg har ikke nogen erindring fra tidligere og vi beslutter at banke på følelsen ”at føle sig blottet”, hvor min SUD er på 8. Hun guider mig igennem en traumesekvens og 9 punktbehandling, mens jeg banker mig selv på de forskellige punkter. Vi kommer i 0 og har god tid til overs, så vi beslutter at gå lidt mere i dybden.
Jeg bliver bedt om at banke på håndkanten, mens Mette spørger indtil det med at føle sig blottet. Jeg kommer pludselig i tanke om en hændelse med min stedfar, som er alkoholiker og et skænderi vi havde en gang. Jeg ville slutte fred med ham og ville give ham et kram og han trækker sig bare væk fra mig. Jeg følte mig fuldstændig blottet, svigtet og misforstået.
Vi beslutter at gå med sætningerne ”jeg føler mig blottet” og ”jeg føler mig svigtet”, der tricker mig mest.
Mette guider mig igennem en fuld sekvens, mens jeg siger sætningerne og de ryger begge i nul. Vi slutter af med jeg skal banke mig på mirakelpunktet i 3 min.
Jeg føler mig let og fredfyldt og når jeg tænker tilbage på situationen går det pludselig op for mig, det er jo min far, der er en idiot!

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396