Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Indre uro

Resultat: Jeg modtog den bedste EFT behandling af Silvana, lørdag den 28. august 2021 og siden har min indre uro lagt sig – ihverfald her snart 14 dage efter mærker jeg den stadig ikke.

Vi startede med skyld og skam. Og disse to følelser har forfulgt mig fra min spæde start. Jeg var tilbage i min mors mave. Skammen som blev adopteret af min far, har desværre været en grundfølelse jeg har båret med mig i 47 år. Skylden kom på, da jeg tillod at blive et mobbeoffer tidligt i mine teenageår. Men desværre blev denne energi mødt med fordømmelser derfra og samhørighedsfølelsen med andre udeblev.

Ovenstående kom vi igennem med Silvana’s blide banken og holde fast. Først med 10 i smerte og jeg blev ked af det. Så med rysten og kulde og vi kom på 5. Så med traume punkterne og øjnene kom i fokus. Jeg har skelet siden jeg var omkring de 4 år – her indad. Dernæst kom det igen, da jeg var omkring 13 år, hvor de skelede ud af. Min skelen blev lidt bedre efter at Silvana udførte TFT på mig og jeg har selv fortsat mine øjenrulninger samt banken siden. Efter flere banken på traumet, hvilket det har været hele mit liv – nåede vi endelig ned på 0. Jeg følte at skyld og skam forsvandt fra min krop. Jeg følte mig rolig, fredfyldt og let i min krop.

Jeg har som skrevet ovenfor skelet først indad som barn, så udad som teenager. Opereret hver gang. Og så rammer det mig, når dyb stress indfinder sig i mit liv. Og her har de sidste 5 år sat sig – specielt de sidste 2 år. Og her melder angsten sig – dødsangsten og balancen (svage ankler) kommer også i spil. Da vi bankede på dette, fik jeg en kulde (hætte) på mit krone chakra. Ikke ubehageligt men bemærkelsesværdigt. Denne “hætte” bevægede sig ned til panden og tilbage igen. Her husker jeg ikke smerte tallene.
Derudover gav min højre arm, der blev banket på, nogle ubevidste ryk. Kroppen trak simpelthen i ryk, min højre arm til mig, når jeg mærkede smerten. Jeg mærkede kulde i mine fingerspidser og ligeså i min tæer – havde en følelse af, at det var smerte der var på vej ud.

Under hele behandlingen følte jeg mig meget tryg og tiden fløj afsted. Men hold nu op, meget af fortidens smerte er forsvundet fra min krop og det er netop det, jeg tror har givet mig en fortsat ro.

Og denne indre ro hjælper mig utrolig meget, når tankerne om at jeg ikke er god nok, samt tanker om fortidens skyld og skam alligevel indimellem melder sig og jeg søger opmærksomheden over på denne ro, jeg ikke tror, jeg har oplevet før i mit liv – men har søgt alle dage.

En helt befrielse og en ny begyndelse.
Tak Silvana – du er guld ❤️

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396