Type: Klient

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: spendingshovepine i nak og skulder

Resultat: Jeg var ude for et færdselsuheld da jeg var 18 år hvor jeg fløj ud af bagruden og brækket nakken hvilket siden har gjort at jeg ofte lider af spændingshovedpine og ondt i nakken, ofte hvis jeg er stresset eller presset. det har været noget som jeg har tænkt jeg aldrig kan komme af med på grund af skaden i min nakke. Jeg forestillede mig om EFT. behandlingen at det ville nedsætte smerterne her og nu eller i opløbet når de kommer
SUD: 8-10
1.Behandling: Vi kørte meridianbanerne igennem, i ansigt og på finger og min overkrop og sætninger med, “selv om jeg har ondt i nakken så elsker og anerkender jeg mig selv”. Det med at sige elske og anerkende, skulle jeg vende mig til. Det var lidt grænseoverskridende. Behandlingen bevirket at jeg fik dobbelt så ondt i nakken, så vildt at jeg også oplevet kvalme. jeg lå i sengen et døgn inden smerterne foretog sig. Jeg var efterfølgende ikke så begejstret for EFT. Henriette forklaret mig at det var en form for regationsproses top fordi jeg var på vej ud af en choktilstand. der var gået i gang på grund af behandlingen.
SUD: 10
2.Behandling: Jeg havde begyndende hovedpine. Henriette tilbød denne Matrix behandling som skulle være anderledes end EFT som jeg ikke ønsket at blive udsadt for igen. og jeg indvilliget derfor lidt modstræbende. I behandlingen, men gennem terapien var jeg inde og hele mig selv på hospitalet, efter bilulykke da jeg var 18 år. Jeg var inde i den frygt jeg oplevet ved at vågne med halskrave og ikke måtte bevæge mig. Det var lidt en vildt oplevelse med de der hjælper fra min underbevidsthed. Jeg oplevet at Henriette guidet mig til at behandle og hele mig selv.
SUD 0
Det er 3 måneder siden nu og jeg har faktisk ikke døjet med min nakke siden, selv om der har været nok af muligheder for det. Henriette har en dejlig beroligende stemme.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396