Type: Klient

Kategori: Søvnproblemer

Kort beskrivelse: Har svært ved at sove, da mange tanker om sin datter og hendes tanker om selvmord

Resultat: Har i længere tid haft søvn problemer, vågner op og kan ikke sove, har mange tanker om min datter og hendes tanker om at tage sit eget liv.
Da jeg er i terapi ved Tina, og hun spørger ind til min datters selvmordstanker får jeg fysisk ondt i solar plexus.
Jeg føler det som en kugle af jern, der er metal sort og meget hård og tung. Tina banker/tapper mig forskellige steder og beder mig nynne og tælle. kuglens smerte aftager, men den, forsvinder ikke helt. Tina spørger hvad det værste er, hvor til jeg siger at der er hvis min datter tager sit eget liv. Jeg skal derefter sige en sætning om det, det er meget svært og jeg græder meget. Tina tapper mig igen flere steder på kroppen og fingrene. Tilsidst bliver der mere ro og jeg mærker ikke ubehag ved at sige det. Knuden har også sluppet i solar plexus.
Til sidst sidder jeg med lukkede øjne og Tina banker mig oven på hånden, der kommer en fredfyldt fornemmelse i mig og det mærkes dejligt.

Efter terapien har jeg sovet meget mere roligt og vågner ikke så let op. Selvfølgelig er jeg bange for at min datter og hvad der sker med hende, men der er ikke samme urolige tanker her om. Efterfølgende tør jeg også med større ro snakke med min datter om hendes tanker og følelser, uden at jeg selv bliver så påvirket og ked af det.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396