Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Jeg har i hele mit liv fra barnsben og ind i mit voksenliv kæmpet med min selvtillid grundet mit dårlige selvværd. jeg har altid haft en følelse af, ikke at være god nok, elskværdig og har derfor ikke kunnet elske mig selv, dette har holdt mig meget tilbage i min skolegang, mit arbejdsliv samt privatliv.

Resultat: Da jeg så blev gjort bekendt med tft og fik denne mulighed var det oplagt at tage fat i min følelse af ikke at elske mig selv. Jeg var meget skeptisk må jeg indrømme, men dette blev gjort til skamme allerede efter første session, jeg mærkede tyngden der blev til svimmelhed og kvalme efterfølgende mærkede jeg en lettelse som på en måde er svær at sætte ord på, men kærligheden til mig selv blev ikke meget større Mette Marie bad mig sætte tal på det blev fra 10 til ca 6-7 men de efterfølgende dage skete der ændringer jeg blev mere rank fik mere mod og energi jeg fik et par behandlinger mere og nogle redskaber til at kunne bruge selv i en presset situation.
2.behandling:
Jeg er ikke helt i mål men på en skal der startede på 10 er jeg kommer ned på 2.

Resultatet af behandlingen med SUD på nul. 3. behandling: jeg er flyvende hvilket også påvirker de mennesker jeg har omkring mig, jeg er sikker på en session mere og min kærlighed til mig selv er 100% takket være Mette Marie og hendes tft.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396