Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Tinnitus

Resultat: Jeg har lidt af tinitus i mange år, og det er blevet meget slemt det sidste år. Jeg har ikke tidligere modtaget behandling mod tinitus. Dog har jeg bemærket at en gåtur i frisk luft og stille omgivelser får det til at aftage.
Poul tilbød mig en EFT behandling. Jeg har for mange år siden selv engang lavet en sekvens ud fra en video og fået min broskræk til at falde fra 10 til 2, men jeg havde aldrig tænkt på at det kan bruges mod tinitus.
Poul og jeg afklarede præcist hvad problemet var, og arbejde først med varianter af min irritation over tinitus bl.a., ”Jeg hader tinitus” som blev erstattet af ”jeg hader når min mand ”smider” bestik ned i bestikskuffen”. Her var SUD 10 og dette blev banket ned til 0.
Herefter havde jeg stadig lidt tinitus SUD på 2, dette blev banket til ½ i første session.
Ved 2. session havde jeg ikke længere tinitus. Der synes at være en sammenhæng mellem min tinitu og ondt i nakken/hovedet, så hele 2. session arbejde vi med ondt i nakken og hovedet. Nakke/hovedsmerterne var SUD 5 og blev banket ned til 0.
Ved 3. session er der ingen smerter i nakke/hoved. De gange jeg har haft det siden 2. session har jeg selv behandlet det. Ved 3. og sidste session er der ingen tinitus. Det har været der i den forløbne uge nogle få gange i 1 minut, men det er forsvundet af sig selv igen.
Jeg har haft hjemmeopgave med at banke håndkanter og gnide lymfepunkt mange gange om dagen, samt at anvende traumesekvens mod hovedpine/nakkesmerter.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396