Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Afvisning med tavshed oplevet i ungdommen hvor forældre ved tavshed straffede mig gav mig skyldfølelse. Derfor er afvisning uden forklaring noget der udløser ubehag.

Resultat: SUD :9
Marianne fik først en snak med mig om de problemer med at blive afvist dd, som så blev ført tilbage til den ovennævnte oplevelse i ungdommen og den generelle opdragelsesmåde som mine forældre havde med at være tavse i stedet for at italesætte problemet.

Derefter bankede Marianne på ydersiden af hånden to steder samt på fingerspidserne, på hovedet i ansigtet og under kravebenet samt i siderne, mens hun fik mig til at sige sætninger med relevans for min følelse indtil mit ubehag ved tanken om den oplevelse forsvandt og gjorde min krop let. SUD 0, hvor kroppen føltes let og med en ubekymrethed.

Opfølgning, hvor jeg møder personer med samme adfærd overfor mig vil vise om det også på længere sigt giver mig en følelse uden ubehag.


Besked 2 måneder senere: Din behandling har klart hjulpet. Jeg har lagt afstand til min følelse af at blive ignoreret og vraget. Jeg føler mig frigjort og gør nu hvad jeg selv synes så alt er blevet bedre inde i mig selv.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396