Type: Klient

Kategori: Afhængighed

Kort beskrivelse: Angsten for at min søn der er ludoman falder i igen. Skyldfølelse over at jeg har svigtet ham og måske har givet afhængighed videre, er selv meget glad for søde sager.

Resultat: Ved første behandling vurderede jeg at Sud ligger på 8 i starten.
Marianne foretog behandling hvor behandling og det hun sagde mærkedes meget voldsomt i maven, for hver runde blev følelsen i maven blidere men gik ikke helt væk.
Efterfølgende ændrede hun taktik og jeg gentog at jeg havde svigtet min søn, hvilket berørte mig meget med gråd men også en forløsning og erkendelse af at jeg føler jeg har svigtet ham.

Vi talte sammen pr telefon ca. en uge senere hvor jeg fortalte mere om skyldfølelsen, deltog kun i halvdelen af hans konfirmation da vi måtte på sygehuset med min far der havde fået en blodprop, jeg kun var lidt tilstede ved hans svendegilde da jeg fik en meget kraftig hjernerystelse dagen før.
Om at jeg havde presset ham til at spise almindelig mad som helt lille.
Om hans selvmordstanker og at han alligevel ikke ville gøre det for ikke at gøre os kede af det.
Marianne anbefalede endnu en behandling.

Ved denne behandling var reaktionen i maven meget mindre som en doven sommerfugl der vipper lidt med vingerne, vurderede ved start at SUD var omkring 5.
På den del af behandlingen hvor jeg gentog efter Marianne at jeg havde svigtet, gav det efter flere gentagelser Ingen reaktion. Jeg vurderer at vi nåede 0.
Ved begge behandlinger gav det ligesom blodcirkulationen i hårrødderne på en positiv måde.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396