Type: Klient

Kategori: Højdeskræk

Kort beskrivelse: HØJDESKRÆK

Resultat: 27.05.2021
Mit problem var at jeg havde en voldsom højdeskræk, som lå helt oppe på en SUD på 10. Hos Cristina arbejdede vi med at nå til tops på en stige med ca. 9 trin. Stigen blev sat på en “bakke” og op til tagrenden af huset. Jeg kan/kunne ej heller gå på trapper/indgang tilmed færge, hvis denne var lavet af en rist med huller i. Denne udfordring mangler jeg at bestige
Ved gåture i skov eller andet, hvor der er langt ned, kommer jeg til at hyperventilere, og kan ikke være i min selv, tårerne får frit løb.
Jeg har efter mit besøg hos Cristina været på en personaletur med mit arbejde, i naturen og igennem skov, for at komme til destinationen. Her oplevede jeg mere frihed og angsten lå kun på en SUD på 2-3 stk. (På denne tur vidste jeg ikke hvad jeg ville møde, så havde ikke kunne forberede mig på det) Det var FEDT at opleve Da jeg var færdig hos Cristina, syntes jeg at jeg gik med en skøn mavefornemmelse, og min SUD lå på 0, hvor den før lå helt oppe på 10.
Forløbet: Der var en rigtig god velkomst - Vi gik i gang, det var et roligt forløb og Cristina fik mig roligt, men sikkert igennem de forskellige øvelser. Vi var ude på en stige et par gange, før jeg kom helt op til tops. En rigtig god oplevelse og jeg arbejder stadig med mig selv. Vi maler pt. vores sommerhus, og her har jeg stået på stige for at tape og male et stort vinduesparti, så en forskel har Cristina og TFT da gjort for mig.
Tusind tak Cristina

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396