Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Lavt selvværd og overvægt

Resultat: Da jeg 1. gang kom til Solveig, havde jeg det skidt med mig selv, fordi jeg over 7 år har taget meget på. Dette har jeg svært ved at acceptere, og jeg fortæller mig selv, at det ikke vil ændre sig, før jeg har tabt mig.

Da jeg begyndte med at skulle sige sætningen: "Selvom jeg har det skidt med at se ud som jeg gør, så elsker og accepterer jeg mig selv", havde jeg et meget stort ubehag og reagerede med at begynde at græde. Jeg scorede det til en 10’er.

Efter at have sagt det et par gange og fulgt Solveigs instruktioner, lettede det.
Jeg/vi fandt frem til, at jeg har for meget fokus på alt det, jeg ikke når, hvilket fik mig til at indse, at jeg har for meget fokus på, at jeg ikke kan tage mig sammen, og derfor ikke får gjort noget. Jeg skulle sige sætningen: "Selvom jeg har fokus på alt det, jeg ikke når, så elsker jeg mig selv alligevel". Jeg scorede mit ubehag til 4-5.

Herefter fik jeg sætningen: "Jeg er hård ved mig selv", hvilket gav mig en form for kvalme på 4. Jeg fik det dårligt med at tænke på, at jeg selv pådutter mig den følelse af, at det ikke er ok at se ud, som jeg gør. Solveig fik banket at mit ubehag væk. Jeg gentog sætningen: ”Jeg er hård ved mig selv”. Nu var ubehaget på en 3’er. Efter at rulle øjnene fra gulvet op til loftet fik jeg en enorm lethed i kroppen og intet ubehag.

Jeg blev fast besluttet på, at det i første omgang er vigtigere, at jeg får ændret min tankegang, end at jeg taber mig.

Hjemme skal jeg arbejde med kravebensvejrtrækningen i en uge, håndkanter og lymfepunkter.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396