Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: JEG KAN IKKE TABE MIG

Resultat: Vi startede behandlingen, med at E bankede på min irritation over, jeg ikke kan tabe mig, jeg kunne mærke det var noget, der ikke kunne gå væk.
Efter lidt tid kunne jeg mærke en figur – en sort streg med en kugle for enden, som et menneske uden arme og ben. Jeg følte, det var den, der styrede, jeg ikke kan tabe mig. Jeg havde følelsen af magtesløshed, efter at have siddet i den følelse, mens E tappede på mit hoved og krop, spørger hun, om der er en farve, der kan hjælpe. Jeg tog farven blå ind i figuren langt inde i min krop og fik følelsen af at være under havet, det føltes rigtig behageligt og blev i den følelse, mens E tappede på mit hoved og krop.
Efter lidt tid kunne jeg mærke stregen med kuglen var væk og jeg havde det rigtig godt. E bad mig sige højt ”Jeg kan ikke tabe mig” – syntes pludselig, det lød dumt. Jeg havde følelsen af håb i mit hoved. Jeg blev spurgt, hvad farve håbet har, og følte det var blåt. Jeg sad derefter i lidt tid mens E tappede på min hånd og bad mig være i det blå håb og lade det sprede sig ud i min krop.
Da jeg bagefter var tilbage i situationen ved min morgenmad, hvor jeg havde haft følelsen af, det ikke var muligt at tabe mig, kunne jeg mærke, jeg tænkte anderledes om det nu. Det var ikke længere irriterende at tænke over. Det føles naturligt, at jeg kan tabe mig.
1 uge efter behandlingen har jeg med kostomlægning tabt mig 3 kg.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396