Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: spiserørsbrok. spiserøretsringmuskel kan ikke lukke tæt. mavesyren løber op i spiserøret og genere.(smerte og svien). Forårsager ofte at det er svært at synke maden.

Resultat: Gitte Graugaard har behandlet mig med tankefeltsterapi. Efter en snak begyndte vi med at vende mine "batterier". herefter blev jeg bedt om at beskrive mine gener på en skala fra 0-10. Det føltes som et niveau i midten af skalaen. Herefter gennemgik hun nogle øvelser med mig hvor der blev banket forskellige steder på kroppen og fingrene, mens jeg skulle sige en sætning. Ubehaget ændrede sig til det bedre. Hun gentog behandlingen og nu følte jeg kun lidt ubehag. Til sidst var det næsten væk.

Siden denne behandling kan jeg godt opleve at det genere i spiserøret og snøre sig sammen, eller det modsatte, nemlig at cellerne fortykkes og udskiller slim, hvilket bevirker at maden har svært ved at passere ned i maven. Jeg kan få ubehaget væk ved at "vende batterier" og banke på mirakelpunktet, mens jeg koncentrere mig om at indersiden af spiserøret ikke føler sig generet. Det plejer at hjælpe efter et par minutter og jeg kan fuldføre mit måltid.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396