Type: Klient

Kategori: Stress

Kort beskrivelse: Kort beskrivelse: Stress over pludselig at blive indkaldt til tjenstlig samtale.

Resultat: Beskrivelse af problem: Jeg modtog for ½ år siden en mail om at komme til tjenstlig samtale uden nogen begrundelse. Det medførte en stress, der fik mig til at sygemelde mig. Jeg endte med at blive fyret og indkaldt til en samtale med sagsbehandler. Jeg var bekymret over samtalen og følte ubehag, hver gang jeg modtog noget i min e-box.

Behandling: Vi snakker om problemet og de følelser, jeg fik, da jeg modtog brevet. Det var virkelig ubehageligt at tænke tilbage på, og det gav mig en masse kropslige fornemmelser. Sammen med Margo gik vi tilbage til situationen og bankede på forskellige punkter, mens jeg skulle forestille mig, at jeg bankede på mit yngre selv. Det var ret vildt, hvad det gjorde ved mig, og det endte med, at hele situationen opløste sig, og jeg havde det godt i kroppen og med hele situationen, hvor jeg modtog brevet.
Jeg havde dog stadig ubehag i forhold til at skulle mødes med sagsbehandleren men efter at have snakket det igennem og banket, gav det mig ro og i stedet for at tænke på mødet med hjertebanken, så jeg frem til mødet med nysgerrighed og betragtede det, som det arbejde, jeg nu måtte gøre for at få min løn.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396