Type: Klient

Kategori: Højdeskræk

Kort beskrivelse: Jeg har højdeskræk og få det rigtigt skidt, når jeg bliver nødt til at være steder, som er højt oppe. Dette har Lea tilbudt at hjælpe mig med

Resultat: Vi starter med at tale om, hvordan en behandling vil være, derefter om min højdeskræk og hvad der gør mig bange, imens banker Lea på min håndkant. Det kan f.eks. være når jeg står eller går på en bro, her kan jeg være bange for at falde, både hvis andre kommer til at gøre noget eller at jeg selv får gjort noget, som får det til at ske. Andre gange, er det frygten for, om det jeg befinder mig på kan holde.

Lea beder mig om at tænke på en oplevelse, hvor jeg har været bange. Jeg tænker på mit besøg i det store tårn i Haslev, hvor jeg var mega bange for om det kunne holde. Her får jeg et ubehag på 8-9. Lea banker på flere punkter, mens jeg siger ‘selvom det ikke holder, så elsker og accepterer jeg mig selv’. Ubehaget kommer nede omkring 4. Nu skal jeg både rulle med øjnene, tælle og nynne, og så kan jeg lige pludselig ikke mærke det mere. Vi tester om det er helt væk, ved at jeg meget detaljeret beskriver min oplevelse mens jeg forestiller mig at være i tårnet, men der kommer ikke noget ubehag. Det føles lidt som om, at det er en andens historie jeg fortæller, jeg føler mig også meget lettere omkring mine skuldre.

Efterfølgende har jeg mærket en stor forskel, når jeg f.eks. skal gå over en bro, så er jeg ikke på vagt mere, som jeg var før, jeg er meget mere rolig i min krop.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396