Type: Klient

Kategori: Traumer

Kort beskrivelse: Problem: Jeg har brug for at frigøre mig fra min fars rammer

Resultat: Jeg har igennem længere tid arbejdet med at frigøre mig fra mine barndomstraumer, som vedholdende gør at jeg kommer til at selv-sabotere mine ønsker om forandring. Det bevirker at jeg ofte tvivler på mig selv, og har svært ved at se mig selv i den beskrivelse andre giver af mig.
Jeg er vokset op med en familie dynamik, hvor min far var patriarken, og min mor var medløber. Jeg har derfor altid søgt min fars anerkendelse, da han var den synlige forældre. Min mor kunne jeg ikke regne med, da hun aldrig havde sin egen stemme. Når jeg fik anderkendelse af mine forældre har det altid været i forhold til det jeg præsterede, og ikke for den jeg er.
Jeg har arbejdet med flere traumestrenge i forhold til dette, dog mangler jeg at arbejde konkret med at jeg får ro i at bryde den ramme/konvention der gør, at jeg holder mig selv fast i det mønster jeg har lært.
Jeannette er en meget nærværende terapeut, som er rigtig god til at guide, og få mig ind i følelserne. Hun har en nærværende spørgeteknik, og hun er god til at anvende mine ord i behandlingen. Vi bruger lidt tid på at arbejde os ned i hvad det er der kan få min SUD op. Det er udsagn omkring at jeg er alene (ensom), jeg er i et hul, og det der for alvor rammer er udsagn med at jeg bryder med min fars konventioner, at jeg bryder ud af rammen, at jeg sætter mig selv fri.
Jeannette anvender den fulde sekvens + nipunktbehandlingen til at få min SUD i 0. Hun tapper mirakelpunktet i 3 min. og laver GTL øvelsen til sidst
Efter ca. 30 min er jeg helt rolig, fredfyldt og afslappet. Mine fødder er helt grounded efter behandlingen.
Jeg medgiver Jeannette mine varmeste anbefalinger.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396