Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Jeg bliver ramt når, min mand skælder hunden ud og afviser den, det er som om det vækker noget gammelt i mig SUD 8

Resultat: Kort beskrivelse af behandlingen
Brit giver sig god tid til at spørge ind og lader mig mærke, hvad der sker. Jeg kan mærke at det er det med at hunden bliver afvist, der trigger noget i mig – jeg har nok selv følt mig afvist tidligt i mit liv. Jeg får et billede af mig selv stående i min tremmeseng alene på værelset og skulle sove, føler mig afvist og udelukket fra fællesskabet med resten af familien.
Brit healer med Matrix dette traume og den lille pige bliver beroliget, mærker at hun aldrig er alene og accepterer at hun skal være, hvor hun er og falder i søvn. Jeg kan mærke at jeg også bliver mere og mere søvnig og rolig og har lidt lettere ved at acceptere livet, som det nu engang er.
Jeg får billedet integreret og lys sendes ud fra mit hjerte og jeg giver et dybt suk. Jeg får lov til at hvile i denne fredfyldte tilstand et stykke tid.

Resultat af behandlingen med SUD på nul:.
Jeg føler mig rolig i tankerne, fredfyldt i hjertet og tilpas i kroppen, det er som om jeg ikke behøver at forsvare hunden så meget længere.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396