Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: At min nabo gør mig bange og jeg kan ikke håndtere hende

Resultat: Vi startede med at vende batterier og Henriette bankede på mig mens jeg gentog, selvom jeg er bange for min nabo elsker og accepterer jeg mig selv. Henriette bad mig huske en episode for nylig, hvor jeg havde plantet blomster i vores gård som medlem af bestyrelsen, naboen havde råbt ad mig og givet mig fuck fingeren fordi jeg gjorde det. SUD var 10.

Henriette spurgte ind til hvad det værste var ved det en del gange indtil jeg landede tilbage i skolen hvor jeg blev mobbet, mobberiet var anført at en pige i klassen, jeg var 10-11 år. Jeg huskede en situation hvor jeg ventede på at mine klassekammerater skulle komme med til min fødselsdag, min mor havde bagt boller. Men der kom ingen fordi den ledende pige i klassen der havde sagt de ikke skulle komme. Følelsen var tristhed og smerte i brystet. SUD 10.
Jeg var med følelsen mens Henriette bankede på mig, mens jeg sad med følelsen, efter noget tid forsvandt følelsen helt, SUD 0, og jeg blev let i brystet, Henriette bad mig gå til situationen med min nabo, der var SUD nu 5. Henriette bad mig om at være med følelsen, den ville ikke gå helt væk, så bad Henriette mig om at mærke hvad jeg havde lyst til at gøre ved naboen, jeg blev bange og sagde at jeg gerne ville skræmme hende væk og træde på hende. Jeg inviterede min veninde med som hjælper og stille og roligt forsvandt min nabo, og jeg mærkede en varme og lethed. Henriette bankede på min hånd. Jeg sagde farvel til min nabo, mærkede varme og lys. SUD lig 0 og var i ro, fredfyldt og let.
Efter sessionen sagde jeg til Henriette, at jeg aldrig havde tænkt på at der kunne være en sammenhæng, mellem mobningen og hvordan jeg har det med min nabo.

RESULTAT
Jeg blev rolig fredfyldt og let, SUD 0.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396