Type: Klient

Kategori: Traumer

Kort beskrivelse: Bange for at blive overfaldet af hunde (på arbejdet).

Resultat: Jeg bliver overrasket af hund, som pludseligt hopper op på mig ved et hjemmebesøg på mit arbejde. Jeg vrider og skader knæet.
Vi taler om mit forhold til hunde, jeg har ikke angst for bestemte el. store hunde. Men jeg ringer klienterne på mit arbejde op ind jeg går hen til huset, for at forhindre hunde i at springe op af mig, så ejerne kan holde dem tilbage. Jeg kommer til at tænke på en tidl. behandling med Janne ifm. angst for at passe og gå ind til en hesteflok i fold (da jeg var barn), hvor jeg følte mig overvældet, presset til mit yderste, og at jeg var for lille. Vi kommer frem til en bestemt situation på mit arbejde, hvor stemningen i lokalet er anspændt, og jeg ikke får lyttet til min intuition. Det handler om pænhed, jeg vrider knæet og lader som om jeg er ok da hunden hopper op af mig. Mit stress niveau er oppe på 10 på 0-10 skalaen. Men angsten afløses af vrede. Jeg bliver banket på angsten, pænheden, vreden og irritationen over hundeejerne og min følelse af at være for lille. Der sker noget inde i knæet og i halsmusklerne. På et tidspunkt får jeg hovedpine, som senere forsvinder. Der sker meget og jeg griner også undervejs. Efter ca. 1 time er mit ubehag gradvist gået ned og helt forsvundet til nul, på en skala fra 0 – 10. Fantastisk.

Resultat: Jeg taler med Janne efter 1, 2, 3 og 4 uger. Jeg er i sommerferien kort tid efter behandlingen gået tæt forbi flere hunde uden ubehag. Efterfølgende har jeg også fået et ubesværet forhold til de mange hunde på mit arbejde, hvor der før var irritation og frygt.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396