Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Jeg kommer til TFT/EFT behandling hos Jane, da jeg mærker en vrede i forhold til min eks kæreste. Vi gik fra hinanden som gode venner, og har mødtes og talt fornuftigt sammen efter bruddet, om vores stadig store kærlighed til hinanden. Thomas har givet udtryk for, at bruddet ikke handlede om mig, men om ham selv, og i forhold til, at han ikke er i stand til at involvere sig kærlighedsmæssigt, med det han har med i bagagen. Vreden opstår da Thomas pludselig fortæller mig, at han har mødt en anden, og er indgået i et nyt forhold fra den dag han fraflyttede mig.

Resultat: Beskrivelse af behandlingen:
Jeg mærker vreden alt imens jeg fortæller Jane min oplevelse, og adspurgt fortæller jeg hende at vreden ligger på 10 på SUD skalaen – mit ubehag er grønt, sammenhængende, trekantformet, og sidder i hals, bryst og mave. Jeg bliver ked af det, og det ligger på SUD 10, som er gråt og sidder i solar plexus. Jane banker på mig, håndkant + ømme punkt og laver fuld sekvens samt traumesekvens og banker mirakelpunkt, af flere omgange og SUD falder til 3. Adspurgt fortæller jeg om andre tanker og følelser der kommer frem hos mig og Jane tapper videre på udsagnene ”Selvom jeg er sårbar så elsker og accepterer jeg mig selv” og ”Selvom min X har fundet en anden så er jeg god nok” hvorefter ubehaget flyttet sig til hovedet, er sort og på SUD 10. Jeg føler mig tung i hovedet, er svimmel og sitrer i kroppen. Jane fortsætter med at banke alle sekvenser om og om igen indtil mit ubehag til sidst forsvinder helt, og jeg mærker nu en positiv følelse. Jeg mærker en accept og et lys, som sidder i skulderne.
Jane tjekker op på mig ved at jeg skal forestille mig samtalen med min X, hvor han fortæller mig, at han har fundet en anden. Jeg mærker intet ubehag.
Jeg har nu ro i tankerne, er fredfyldt i hjertet og er afslappet i kroppen. Jane banker på mirakelpunktet i 3 minutter, og laver GTL afspænding til sidst.
Resultat efter behandling:
Jeg kom frem til det frosne øjeblik, hvor jeg blev lammet i kroppen. Det var da min X fortalte, at han var i et nyt forhold. Det var uventet, skræmmende og isolerende. Det kom bag på mig, at jeg først reagerede med vrede 1 uge efter at jeg fik at vide at min X havde fundet en anden.
Jeg fortæller Jane at jeg aldrig har prøvet noget lignende før. Det var så forløsende. Hold op det var stort. Og jeg følte mig tryg og ”passet på” under sessionen, og mærkede varme og kærlighed.
Jeg er nu klar til at blotte mig, der hvor det gør allermest ondt, og jeg er noget overrasket over blokeringens omfang. Jeg troede jeg var afklaret med min X. TFT/EFT behandlingen gjorde, at jeg kunne åbne helt op for den rene sårbarhed, og at jeg aldrig ville være kommet hertil så effektivt, med den indsigt, og den forløsning af mig selv.
Dette har for mig været den mest effektive metode til chok forløsning, jeg nogen sinde har oplevet. Jeg mærkede i ugerne efter at der var sket en stor forandring i mit følelsesregister. Forløsning af chokket gav mig direkte adgang til sorgs bearbejdelsen.
Måden Jane rummede mig og mine voldsomme følelser på, var en kolossal støtte, og jeg følte mig tryg under hele sessionen, til trods for, at det var en total blotlæggelse af de grimme følelser i mig.
Nu er jeg endelige parat til at kunne give helt slip og komme videre i mit liv.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396