Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Genstande som lamper / ledninger og gardiner der bevæger sig, fremkalder angst og kvalme i mig, som jeg har haft fra jeg var barn.

Resultat: Jeg er en 25-årig ung kvinde, der lider af angst. Jeg har lidt af denne form for angst lige siden jeg var barn og har kæmpet med den inden i mig selv. Jeg har i de seneste år søgt behandling for det. Jeg prøvede først en psykolog, som vil få mig tilbage i min barndom og derefter behandle mig på baggrund af mine drømme. Jeg følte på ingen måder, at det var gavnligt og det var en enorm lang proces. Samtidig var der heller ingen garanti for, at jeg kunne slippe af med angsten.

Dette medførte til, at jeg nogle år efter prøvede tankefeltterapi, som menes for at være mere effektiv. Dog syntes jeg heller ikke, at det hjalp. Det forløb således, at hun trykkede på min venstre hånds overflade og ved min hals (ved knoglen tæt ved skulderen) og forsøgte på at berolige mig og få min angst væk. Den forsvandt desværre ikke, men hun mente også, at der skulle flere seancer til før den vil forsvinde.

Jeg synes også, at det var for dyrt. Allerede første seance betalte jeg omkring 4 tusind for en time.

På baggrund af disse årsager valgte jeg at stoppe derfra – jeg følte ikke, at det var brugbart og pengene værd.

Men tredje gang blev lykkes gang – jeg fandt den rette, fordi allerede første gang kunne jeg mærke en forskel.

Det var også en tankefeltterapi, men denne gang forløb det meget bedre. Jeg blev trykket flere forskellige steder, som jeg virkelig kunne mærke, hjalp min angst og min indre uro. Vi gjorde behandlingen der, hvor min angst fandt sted så den hele tiden var aktiv. Jeg oplevede min angst rimelig høj.

Vi havde også en samtale, som førte tilbage til min barndom og vi fandt egentlig ud af, hvor hele angsten fandt sted. Vi holdt fast i min barndom, hvor vi fik fat i den lille mig. Arbejdede meget med lille migs følelser. I starten var den lille mig meget utryg, bange. Efter en lang samtale og terapi fik vi placerede den lille mig i mit hjerte, hvor der lige pludselig skete en hel masse positive ting. Den lille mig var nu blevet meget tryg, kærlig og glad. Det gjorde så, at jeg selv begyndte at få behagelige følelser, når jeg tænkte på min angst.

Ved afslutning var min angst faldet til 0. Det var meget overraskende for mig, fordi jeg havde mistet håbet, om at få min angst væk. Lige pludselig kunne jeg mærke, at der var sket en kæmpe forandring i mig. En kæmpe positiv forandring.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396