Type: Klient

Kategori: OCD

Kort beskrivelse: Angst og OCD

Resultat: Mit problem er OCD og angst. Jeg har været syg i 7 år, bundet til min lejlighed, da jeg pga. mine symptomer ikke kan komme ud af døren. I dag behandles jeg med TFT fordi jeg har en indgroet fornemmelse af, at jeg ikke må såre nogen. Ikke må vise mine følelser, selv om jeg er bange og vred.
Jeg bliver ked af det, på den følelse, af ikke at måtte såre nogen. Jeg føler mig såret og trådt på, af noget min bostøtte har gjort, men kan ikke sige det.
Min terapeut starter behandling med TFT, hvor jeg banker på mig selv, da jeg ikke – endnu – kan have, at andre rører mig. Jeg får pludselig øje på, at jeg altid har passet på min lillebror, det var bare sådan det var. Følelsen er stærk, med en SUD på ca. 7.
Vi banker på følelsen med traumesekvens og OP flere gange. SUD kommer i 3, men da dukker en erindring op, hvor jeg sidder i fars og mors bil, alene, 3 år gammel, og mor og far er begge oppe på sygehuset for at hente min lillebror fra fødeafdelingen. Jeg fornemmer, at jeg har siddet i bilen i timer.. hvad jeg måske også har. Mens jeg fortæller, banker vi fuld seqvens på nær 9-punktsbehandlingen.
Hvad er det værste ved det? At jeg er forladt, og efterhånden dukker oplevelsen op, af at jeg foruden at føle mig forladt, heller ikke bliver mødt i følelsen af det, da mor og far kommer tilbage til bilen. For det talte man ikke om i familien, og dengang var det helt normalt.
Terapeuten skifter til traumesekvens, da jeg går i SUD på 8 over denne erindring. Vi gentager den og laver ind i mellem OP, mens jeg checker ind, hvordan jeg har det. Terapeuten supplerer med Matrix-behandlingen, da jeg er meget alene i bilen. Jeg ønsker ingen hjælpere ud over mig selv som 49-årig til den 3-årige. Kun mere tid. Efter flere runder med bank går jeg efterhånden i 0. Banker på mirakelpunktet mens jeg "øser" den nye energi ind i hjernen, ind i kroppen, og til sidst i hvidt lys fra hjertet ud i kroppen.
Meget træt og mat bagefter. Men glad. I ro med scenen i bilen og scenen fra sidste uge med bostøtten.
Der skulle kun en behandling til for at fjerne følelserne omkring den erindring.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396