Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Sygdom: Hyperhydrosis med abnorme svedeture som symptom

Resultat: Jeg har siden jeg var 10 år gammel, dvs. i 23 år lidt H.H.og har haft abnorme svedeture 5-7 gange om dagen af 5-20 min.´s varighed på hhv. ryg, bryst hænder og fødder og mit tøj har været fuldstændig gennemblødt. Det har hæmmet mig enormt, socialt og arbejdsmæssigt og givet mig et dårligt selvværd.
Behandling: Jeg har fået 3 behandlinger med TFT og tilhørende hjemmeøvelser og allerede efter 1 behandling var problemet reduceret til 50 %. Efter 2.behandling havde jeg kun 2 svedeture på 9 dag og efter 3. behandling (det er 4 uger siden jeg var der sidst) har jeg kun haft svedeture 3 gange. Det har været i ekstreme og pressede situationer hvor jeg ikke har sovet om natten og har været på hele dagen med arbejde. Men 97 % af mit problem er løst! Jeg er så glad! Har fået større selvtillid og kan nu langt bedre træde i karakter og optræde professionelt i vigtige situationer på mit arbejde, nu hvor mit personlige problem ikke længere fylder.
Alle behandlingerne jeg har modtaget hos Bettina, har været meget professionelle.
Resultat af behandlingen med SUD
Ved behandlingens afslutning var SUD 0. Mit mål med terapien var at jeg kunne have en hvid skjorte på uden at være gennemblødt af sved. Det lykkedes 15 maj hvor jeg var til et vigtigt møde inde i city.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396