Type: Klient

Kategori: Eksamensangst

Kort beskrivelse: Frygt for at dumpe til eksamen

Resultat: Jeg har fået tilbudt en videregående uddannelse via mit firma og frygter at dumpe til eksamen. Jeg har haft eksamensangst så længe, jeg kan huske.
Mette spørger mig, om jeg før har dumpet, og jeg fortæller, at jeg dumpede min tømrereksamen. Mette beder mig fortælle om den eksamen, og om da jeg får at vide, at jeg er dumpet. Hun spørger, hvad der er det værste øjeblik, og det er, da min telefon ringer, og min mester fortæller mig, at jeg er dumpet. Mette beder mig beskrive situationen, og spørger om jeg ser mig selv udefra eller er inde i min krop. Jeg er inde i min krop.
Mette spørger, hvad jeg føler lige der, og om jeg kan mærke det nogen steder i kroppen. Det kan jeg ikke. Mette spørger mig, hvad der var værst ved at dumpe. Det værste er, at jeg skammede mig meget over det og stadig gør. Mens Mette tapper på mig, beder hun mig sige: Selv om jeg dumpede, så elsker og accepter jeg mig selv. Fra 0-10 giver det et ubehag på 10, som hurtigt bliver mindre og til sidst kan jeg slet ikke mærke, at jeg skammer mig over dengang mere.
Mette spørger, hvad der er værst ved at skulle til eksamen igen, og det er dumpe igen og skulle fortælle min chef det. Det gør mig meget nervøs og giver ubehag på 10.
Mette beder mig sige: Selv om jeg dumper igen, så elsker og accepterer jeg mig selv, imens tapper hun på mig. Til sidst er alt ubehaget væk og undervej får jeg spontane billeder op, hvor jeg lykkeønskes med det flotte resultat, og til sidst får jeg en meget varm følelse i maven, så et lille fyrværkeri og føler mig dejligt tilpas.
Bagefter vil Mette gerne have, at jeg igen tænker på det øjeblik, hvor jeg min mester ringer og fortæller, at jeg er dumpet. Jeg føler ikke længere noget ved det. Sådan er det bare, jeg skammer mig ikke mere.
Mette beder mig også forestille mig, at jeg dumper igen og skal fortælle min chef og kollegaer det. Det bliver jeg slet ikke utilpas over og mærker ikke nogen skam. Jeg er i 0 på ubehag.
Resultat: Jeg bestod min eksamen og har senere været til endnu en, som jeg også bestod.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396