Type: Klient

Kategori: Stress

Kort beskrivelse: Stressrelateret - tilbageholdt åndedræt over en længere periode.

Resultat: Hej. Jeg har fået én tankefeltbehandling af Lars. Jeg har i længere tid været mere eller mindre stress påvirket pga. mine private situationer. I forbindelse med dette har jeg ikke kunne trække vejret ordentligt igennem, hvilket har været til en stor gene for mig. Min stress er pt aftaget. Men min besværede vejrtrækning forblev uændret. Derfor har jeg henvendt mig til Lars, for at høre om han kunne hjælpe mig med vejrtrækningen.
Jeg blev meget overrasket over, hvor hurtigt tankefeltterapi virker. Efter kun et besøg hos Lars, blev min vejrtrækning meget lettere og friere. Og det er bestemt ikke sidste gang jeg vil henvende mig til Lars, for at få hjælp til andre livssituationer. Lars fortalte først om tankefeltterapi, fordi jeg ikke kendte til det. Dernæst guidede han mig nænsomt igennem en behandling, hvor jeg skulle mærke, hvad der skete inde i mig selv. Sætte farve, form og størrelse på. Bruge sætninger og blive tappet på punkter. Sådan er jeg bestemt ikke vant til at arbejde med mig selv. Men jeg må sige, at det virker fantastisk. Det var utroligt, hvad der kunne udrettes på under 1½ time. Mit åndedræt blev roligt og frit igen. Og jeg følte mig som fri som fuglen, da behandlingen var færdig.

Resultat: Der er nu gået ca. en måned fra behandlingen med vejrtrækningen og jeg nyder stadig godt af at have en fri og uhindret vejrtrækning. Jeg føler mig meget tryg, når jeg er til behandling hos Lars. Mine bedste anbefalinger til Lars.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396