Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Blokering for at udføre egen kunst art.

Resultat: Jeg er kunstmaler gennem flere år, og havde pludselig fået en malerblokering, der gjorde at jeg ikke kunne male mine kunstbilleder. Jeg kontaktede Lars, da jeg har før fået behandling med TFT af Lars. Jeg starter med en SUD på 9.
Behandling: Lars tapper et par omgange med at ”selvom det er for svært, så…” og SUD går ned på 7. Dernæst spørger Lars til, hvornår jeg oplevede dette første gang. Jeg svarer, at jeg er 5 til 6 år og at jeg oplever, at et familiemedlem siger til mig, at mine tegninger ikke er gode nok.
Lars laver andre teknikker med mig og tapper flere gange mht. ”Selvom jeg er ikke god nok, så...” og SUD falder til sidst ned til 3. Jeg fortæller om, at nu gør det ondt i maven. Lars spørger til form, farve, overflade, konsistens og jeg svarer, at det er rundt/ovalt, sort/gråt. Lars fortsætter med at tappe på ”ondt i maven + rundt/ovalt, sort/gråt”. SUD går ned på 1 - 2 og det runde/ovale sorte/grå mindskes i maven. Lars fortsætter med at tappe på ”ondt i maven + rundt/ovalt, sort/gråt”. SUD lander på 0.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396