Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Jeg får Lene henvist af en veninde, da jeg har flyskræk og Lene vil gerne med sin TFT-terapi afhjælpe denne.

Resultat: Lene kommer hjem til mig. Hun fortæller mig om behandlingen, om hvordan hun vil banke på mig undervejs, spørge ind til mit ubehag, sætte tal på dette, og få mig tilbage og ind i følelsen af den præcis den flyvetur hvor min flyskræk var. Lene spørger ind til hvor stort mit ubehag er, på en skala fra 0-10. Den er på en 8-9 stykker. Lene beder mig ”vende batterier”, hun banker derefter på mig i min konkrete følelse på flyveturen, og jeg oplever under terapien, hvordan det i starten er meget ubehageligt , og hvor jeg har en trykken i brystet. Jeg oplever at jeg mærker og kommer meget ind i mig selv, ind i mine følelser, og fra et stort ubehag, mærker jeg at dette forsvinder. Jeg lå på et ubehag fra 8-9 til 2-3 til sidst helt at forsvinde og jeg ender med at føle jeg intet ubehag har. Jeg ender med at jeg føler mig klar til at skal op og flyve, jeg føler intet ubehag det er lig 0, ved at tænke på den. Jeg er rolig, føler mig let, og har fred i mig selv. Lene afslutter med at banke på min hånd i tre minutter, hvor jeg stille sidder og nyder at jeg intet ubehag har ved konkret at tænke på den sidste episode, samt intet ubehag ved tanken om den kommende flyvetur.
Lene ringer til mig efter min flyvetur, og jeg kan fortælle hende at den gik over al forventning, både turen ud og hjem klarede jeg uden at være panisk bange eller angst. Jeg er helt klar på at skulle flyve fremover.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396