Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Angst for at miste min datter ved fødslen.

Resultat: Jeg snakker med Christina omkring mine meget ofte migræner. Hun spørger, om jeg har lyst til at prøve tankefeltterapi. Hun forklarer rigtig godt, hvad det er, hun gør, og hvad det er, hun arbejder med. Jeg gør det klart, at jeg hverken tror eller ikke tror på det, men er villig til at gå positivt ind i det. Christina prøver at spore sig ind på en traumatisk oplevelse, jeg engang har været udsat for. Det er svært for mig at finde, men tænker tilbage på en ulykke, hvor jeg kørte galt på cykel. Jeg slog denne gang nakke og hage og derfor tænkte jeg, at det måske kunne have noget med migrænen at gøre. Det giver ingen mening og ingen effekt. Vi stopper og kommer til at tale om min datters sygdom ved fødslen. Den giver mening og fra at være på max 10, når jeg hurtigt på 5
Hun får lynhurtig lettet den smerte ved brystet og hjertet. Den flytter sig til hovedet og fra at være trekantet og mørk bliver den rund og lys.
Det er meget grænseoverskridende, at jeg skulle sidde og sige højt at min datter skal dø. I starten kunne jeg ikke sige det, men Christina var god til at få den drejet, så jeg fik det sagt på anden måde og til sidst fik sagt det. Dog nager det mig stadig, at jeg har sagt "min datter skal dø" og jeg skal virkelig huske på, at det ikke er nutid, men tænke tilbage på, at det var det jeg tænkte dengang.
Efter behandlingen mærkede jeg en varme og lettelse i kroppen. Jeg har selvfølgelig ikke glemt min datters sygdom og gør det aldrig, men jeg føler den er parkeret et sted og jeg tænker nu på, hvor heldige vi var dengang i stedet for hvor forfærdelig det var. Mine migrænehovedpiner har jeg stadig.
Christina jeg kommer gerne igen??

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396