Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Følelsen ikke at blive forstået af min mor

Resultat: Vi arbejdede med en situation hvor jeg som lille, ca 3-4 år sidder på mit værelse og leger. Jeg er meget fordybet i min leg, som også involverede ånder og/eller engle. Jeg husker, at blive revet ud af min leg, ved at min mor lægger sin hånd på min skulder og vender mig om, mens hun irriteret siger “det er da utroligt, at du ikke kan høre, når jeg kalder på dig!” Jeg husker, at jeg prøver undskyldende at sige noget i retningen af, at jeg ikke har hørt dig, jeg sidder jo lige her og leger med mine venner. Men min mor er irriteret og vil ikke høre på mig. Hun tager mig med ud fra værelset og med til det, hun nu skal have mig med til.

Oplevelsen/følelsen er “ikke at blive forstået (af min mor)” Den fylder 9/10

Christina starter på TFT og det er grædende at jeg gentager hende den første “omgang”. Og er bevæget den næste. SUD falder stille og roligt. Da SUD når ned omkring 1 står den stille længe, indtil Christina spørger (én ting ad gangen), om jeg om jeg har ro i hovedet, let i kroppen og fred i hjertet. Jeg har ro i hovedet. Da jeg mærker efter i min krop, oplever jeg ligesom et “plop”, der er noget der slipper min krop, og jeg føler mig let. Men der er ikke helt fred i mit hjerte. Så Christina går igang igen og efter et par omgange, er SUD på 0. Hvorefter Christina låser den fast.

En uges tid efter denne oplevelse, er jeg igen sammen med Christina og hun spørger indtil følelsen fra behandlingen og den er fortsat på 0.
Min egen oplevelse er, at jeg er mere frit og let i relationen til min mor.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396