Type: Klient

Kategori: Spiseforstyrrelser

Kort beskrivelse: Slippe negativ selvbillede

Resultat: Jeg kom hos Tina, for at få det bedre med min krop, som jeg var godt træt af.
Jeg har pga sygdom og rigtig meget medicin taget 30 kg på i 2016. Medicinen er nu kraftigt reduceret, men det er vægten desværre ikke. Pga. sygdom kunne jeg heller ikke motionere, så det har været rigtig svært, både fysisk og psykisk.

Jeg har kun været hos Tina en enkelt gang, og jeg må sige, at det var en fantastisk oplevelse, som er svær at beskrive, men jeg har nu accepteret min krop, og kan sige højt, at “jeg elsker min krop”. Noget jeg ikke engang kunne tænke før.
Nu er det som en naturlig del af mig, og jeg skammer mig ikke længere over min krop. Jeg kalder heller ikke mig selv for fed, som jeg gjorde før.
I ca. 14 dage efter jeg var hos Tina, sagde jeg sætningerne “jeg accepterer min krop, som den er”, og “jeg elsker min krop, som den er”.

Jeg accepterer og elsker min krop som den er, og jeg har fået det så meget bedre. Det har givet mig mere selvtillid, og jeg har faktisk også fået lidt mere energi. Er også blevet mere positiv i min hverdag, og det har mine omgivelser også lagt mærke til 
Som en sidegevinst synes jeg også, at jeg er blevet mere rolig indeni. Jeg kan bedre slappe af, og nyde nuet. Noget som jeg har higet efter længe - og nu er det bare sådan. Det er slet ikke til at forstå

Jeg anbefale TFT hos Tina, til alle som gerne vil have et bedre forhold til sin krop.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396