Type: Klient

Kategori: Præstationsangst

Kort beskrivelse: Bearbejdelse af præstationsangsten til at holde foredrag

Resultat: Jeg sidder godt og afslappet.
Jeg skal ringe til skolen i Søborg på mandag for at en lave aftale om at få lov til at undervise/holde foredrag om stalking. Jeg har ingen problemer med at ringe til skolen.
Jeg følte mig meget spændt i brystkassen fordi jeg er bange for at få hjertebanken, tør mund, blive varm om kinderne og ørene når jeg skal til at starte….hvad hvis min begyndelse ikke går som jeg har planlagt???
Spændingen i brystet som er et hegn med elektricitet og må bare ikke springe, fordi så mister jeg kontrol. Jeg elsker og respektere mig selv 100% selv om jeg mister kontrol. Jeg startede på 5 og kom ned på 0.
Så spørger Anna om hvad der sker når jeg mister kontrollen, jeg mærker ubehagelig spænding i øjnene. Anna banker omkring øjnene. Vi kører sætningen: selv om de andre syntes min budskab er ligegyldig, så elsker og accepterer jeg mig selv. Jeg kigger på Annas hånd, som hun kører op/ned, rundt og til siderne.
Anna spørger ind igen til det spændte gitter i brystet, som nu er helt væk.
Jeg har det godt og er afslappet og kommer ned på 0 på SUD skalaen.
Jeg er bange for at lige før jeg skal træde ud foran publikum, at jeg vender om og løber hjem og ikke få gennemført mit foredrag. Hvad skal jeg ellers gøre? Jeg skuffer alle og mig selv.
Vi fandt frem til sætningen: selv om at jeg skuffer mig selv og alle andre, så elsker og respekterer jeg mig selv 100%.
Jeg havde et ubehag i panden, i form af tykke og kraftige streger i panden, 7 på SUD skalaen.
Anna banker over brystet, på siden, på hovedet. Anna banker også over højre øje, under højre øje, på overlæben og under læben, mens vi siger: at jeg skuffer mig selv og andre. Dette gør Anna tre gange, hvorefter ubehaget går i 0 på SUD skalaen. Vi nynner og tæller til fem. Anna banker på mirakelpunktet i 3 minutter og der er ro i min krop, hjerte, følelser og tanker.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396