Type: Klient

Kategori: Præstationsangst

Kort beskrivelse: Præstationsangst

Resultat: Jeg er veluddannet, har en god stilling og er meget værdsat på mit arbejde, men alligevel har jeg følelsen af ikke at være hurtig nok / dygtig nok. Jeg har på fornemmelsen , at mine kolleger nok snart vil opdage det. I skolen sprang jeg en klasse over – på grund af dygtighed – og blev efterfølgende mobbet i den nye klasse. Jeg måtte så være ekstra dygtig for at bevise, at det var OK at være der. Erindringen om en særlig mobbesituation får mit SUD på 10. Situationen er, at jeg blev krænket og udstillet i en rundkreds af drenge i skolegården.
Behandling:
Min terapeut laver bankesekvenser mens jeg siger sætningen:
” Selvom jeg føler mig udstillet, nøgen og krænket, så elsker og accepterer jeg mig selv 100 %”.
Mit SUD kommer på 0.
Efterfølgende har jeg fået 2 behandlinger:
En Matrix-behandling - også mod præstationsangst. Jeg kom tilbage til en situation, hvor min mor terpede lektier med mig – især tysk. Hun var aldrig tilfreds og kritiserede mig altid.
Jeg indser, at hun ikke elsker mig. Min sætning er: ”Selvom mor ikke elsker mig, så er jeg OK”. Jeg fik det virkelig godt – og var glad for mine healende hjælpere, der støttede mig 100 %. Mit SUD gik fra 9 til 0.
Efterfølgende har jeg været meget mere afslappet og meget mere bevidst om, at jeg er elsket og accepteret af mange andre. Jeg er meget taknemlig over at have fået det så godt!
Min præstationsangst har også påvirket min søvnrytme. Jeg har i mange år haft problemer med at sove – og jeg er også ofte vågnet om natten med præstationsangst. Jeg har fået en behandling mod søvnproblemer, hvor jeg har lært at banke på mig selv. Dels om aftenen inden jeg går i seng, - dels hvis jeg vågner om natten og ikke kan sove.
Det har også hjulpet. Hvis jeg vågner om natten, bruger jeg mine bankeøvelser og falder meget hurtigt i søvn.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396