Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Taber motivationen, bl.a. ved træning og motionere

Resultat: Jeg havde torsdag d. 13/7 en TFT-session med Hanne Østerby. Jeg fandt efter en indledende snak frem til, at jeg gerne ville tage fat på en modstand jeg havde ved at gøre ting jeg ikke er motiveret for. Det viste sig bl.a. ved at jeg ikke kunne få mig til at træne og motionere.
Beskrivelse af behandlingen:
På daværende tidspunkt kunne dette fremkalde en større ubehagsfølelse, måske på 8/10. Mens Hanne tappede gik vi tilbage til de tidligste tidspunkter jeg kan huske at have følt følelsen. Vi kom tilbage til flere situationer i min skoletid. Vi dykkede ned i hvad det værste ved at kede sig er. Det helt store gennembrud kom da jeg gik ind i følelsen. Jeg så den som en planet der var ved at eksplodere. Det gjorde den så, og efter det var der lettelse. Jeg befandt mig i mit sind på et højt klippeområde og blev guidet ned i en dejlig dal, hvilket også gav en stor fred.
Beskrivelse af resultat:
Den fred som jeg følte efter sessionen har hængt ved i den efterfølgende uge. Jeg har trænet flere gange siden med glæde, og følte efter sessionen lyst til at gå ud og gøre det med det samme. Jeg vil sige at den ubehagelige følelse som før var 8/10 nu er 0/10.

”Tak fordi du har været tillidsvækkende :)
Hele forløbet har været super spændende, givtigt og godt.”

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396