Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Svært ved at sige undskyld, især til min mand.

Resultat: Problem:
Svært ved at sige undskyld, især til min mand. Sidder som et fysisk ubehag.

Jeg kom til Hanne med et lidt ”flovt” problem, jeg var blevet opmærksom på, at jeg faktisk havde svært ved at sige undskyld til min mand, hvis jeg uhensigtsmæssigt havde været ovre på hans banehalvdel. Jeg havde en helt konkret oplevelse og den var faktisk forbundet med en fysisk følt ubehags følelse med et ubehag/ SUD på 9.

Behandling:
Hanne mødte mit problem med en empati og en venlighed, som gjorde det trygt for mig at fortælle, jeg følte mig mødt og accepteret i mit problem.

Hanne fandt frem til en sætningen: ”selvom jeg skal sige undskyld, så elsker og accepterer jeg mig selv” og jeg blev banket på.
Efter noget tids banken lettede ubehaget og jeg følte en lethed ved tanken om at skulle undskylde og mit ubehag var i 0.

Vi snakkede så om, at det kunne være fint at arbejde med situationen som gik forud for at det var nødvendigt at sige undskyld og ved Hanne’s udspørgen kom jeg frem til, at jeg havde en følelse af, at min mening ikke blev hørt og accepteret med ligeværdighed.
Der blev lavet en sætning: ”selvom min mening ikke bliver hørt, så elsker og accepterer jeg mig selv.
Jeg havde et ubehag i skulderen på 7.
Efter nogen tids banken, øjenrulning og gulv til loft, så jeg mig selv blive på egen banehalvdel og stå ved min mening på en mere moden måde. Sud blev 0.

Resultat:
Jeg følte mig rolig og fredfyldt og er sikker på, at jeg fremadrettet vil blive bedre til at være på egen banehalvdel.

Tak til Hanne for de indsigter jeg fik undervejs i behandlingen.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396