Type: Klient

Kategori: Traumer

Kort beskrivelse: Kommunen svigter mig gang på gang

Resultat: Lonni fortæller at hun vil bruge Matrix, og det første jeg tænker er “hvad er det”.
Men vi gik tilbage til første gang hvor jeg oplevede svigt fra kommunen, et svigt jeg tydeligt kan huske, også mens det var i en tidlig alder. Jeg var blot en 5 årige pige, næsten ingen ord, men ku være lidt for voldelig...
Min familie var ikke som alle andres. Man viste aldrig hvor min mor var. Det var hårdt når hun tog af sted uden at sige hvor, især når der gik mange timer. Jeg var ikke bare en 5 årige lille prinsesse, men en “voksen” der passe på min lillesøster.

Men en dag endte det med at min mor valgte at tag mig og min lillesøster med på en af hende ture, først troede jeg det var på kroen, som altid...
Men jeg tog fejl, hun tog os med op til min kusine far. Min kusine, hendes far og en af min veninder der var lidt ændre end mig, var der. Vi børn blev bare smidt i en seng og skulle se tegnefilm. Min mor og min kusines far, gik ud i køkkenet og lukke døren ind til os. Jeg blev lidt urolig i kroppen, for nu var min mor der ikke, så jeg også kunne passe på hende. Mine øjne forblev på døren, i håb om den gik op. Men tiden var lang, og tænkerne kørte rundt. Jeg var jo ikke dum, jeg viste jo godt de “hyggede” sig ude i køkkenet.

Jeg håbede hele tiden at min far kom og hente os. Men pludselig banke det på døren. Og jeg smilte lidt, og kigge på min lillesøster. Men da døren åbne, var det ikke min far. Det var politiet, og kommunen.
Jeg tænkte at de ville køre igen om få minutter, for det plejer de. Men nej, ikke denne gang.
De ville have os med. Jeg blev sur, og begyndte at slå og sparke fra mig. Men da politiet, tog fat i mig, blande min veninde sig. Så det endte ud i at mig og min veninde, blev kørt hjem af politiet. Og min mor og lillesøster blev kørt hjem af kommunen.

Jeg tænkte at der ville blive en masse ballade ud af det her, og jeg aldrig så min mor og søster igen. Men som sagt, vores system her i Danmark, er jo stort set ikke til hjælp.

Nogle gange håbe jeg faktisk på at kommunen ville komme og hjælpe min mor, men nej. Og jo ældre jeg blev, jo mere sur blev jeg på systemet. De svigter mig og dem jeg holder af, men vi var jo ikke de eneste der blev svigtet af dem, der var mange flere. Til sidst blev det så slemt af svigt, at jeg truede kommunen med en kugle for panden, alt gik pludselig sort for mig. Og jeg ønske tit at jeg kunne lave om på alt, især det første svigt fra dem. Men det kunne jeg ikke, og jeg hadet det, jeg hadet mig selv. Hele mit liv, svigte de mig. Jeg svigte mig selv. Og jeg glædet mig til at blive 18, så jeg kunne komme ud af system. Men tiden var lang, men sikke en fest der blev da jeg fyldte 18 år. Ikke kun min fødselsdag blev fejret, men også at jeg kunne vinke farvel til dem der svigte mig, gang på gang.

Men da jeg nærme mig de 19, og endte med at skulle havde lidt hjælp af kommunen efter en bilulykke.
Kom der endnu et svigt. De træk mig ned i et sort hul, og jeg forandret mig. Jeg beslutte mig for at mit liv var slut.

Men så mødt jeg Lonni, og gav det et håb om at hun kunne hjælpe mig op fra det sorte hul. Vi blev enig om at skulle ændre historien fra da jeg blot fra den 5 årige pige som blev svigte for første gang. SUD 10.

Lonni hjælper mig, ved at banke på mig og jeg skal banke på mig som 5 årig pige. Det føltes underligt i starten, men pludselig mærker jeg en ro i kroppen. Jeg havde lukke øjne, og jeg gik tilbage til jeg var de 5 år. Jeg kigger på mig selv, som lå i den seng og kiggede på døren. Jeg prøvede at få kontakt med hende (mig som lille). Men lykkes ikke helt i starten. Men da jeg endelig fik i vide hvad hun ville have det skulle ske, gik jeg ind og hjalp. Hun ville væk, men hun skulle have lillesøster med. Jeg fik dem ind i et tømt rum. SUD 7. Indtil jeg fandt en løsning med hende. Vi kom i god snak, og fandt ud af at gudmor, skulle komme og hente dem. SUD 3. Og pludselig kom gudmor, og tog dem med hjem Til hende i god behold.
Hele historien starter med at være svigt på svigt fra system, og endte med at gudmor kom og reddet os. SUD 0.
Til sidst sidder vi i 3 minutter, hvor Lonni banker stille på min hånd og jeg kan mærke at jeg er helt rolig og meget træt. Jeg føler mig godt tilpas og synes det er dejligt at have et godt billede af oplevelsen.

Efter Lonnis hjælp, har det givet mig lidt af en anden synsvinkel og givet mig pusten til at gå til kommunen igen, så jeg kan få den hjælp jeg vil have. Hun hjælp mig op igen og jeg glad for jeg tog kontakt til hende og fik behandling.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396