Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Inden behandlingen gik jeg med nogle tanker om ting, tanker og følelser som nagede mig, adfærd som jeg havde en ide om ikke havde en positiv indflydelse på min hverdag og omgang med andre.Jeg kunne ikke rigtig sætte finger på hvad det var, men bevidst om jeg ønskede at ændre noget, for at blive en bedre version af mig selv.

Resultat: Behandling 1
Gennem den første samtale med Charlotte fik vi sporet os ind på hvad der er galt og SUD var på ca. 7.
Charlotte fik hurtigt banket problemet på plads og fik gennem massage på de forskellige relevante punkter SUD ned på 0/1
Gennem behandlingen gik det op for mig, at det handlede om, at jeg var bange for at slippe kontrol og dernæst blive afvist.
I de første par dage efter den første behandling følte jeg mig træt, men også fuld af energi. Jeg kan huske at jeg sov dybt i de første par nætter, og havde stadig overskud til arbejde og sport.
Charlotte ville gerne se mig igen, da min SUD måske ikke helt var på 0.
Behandling 2
Efter den første behandling var jeg ikke sikker på om det var nødvendigt at se Charlotte igen, men den positive udvikling fra det første møde gjorde at vi aftalte at jeg skulle komme tilbage igen. Den anden behandling skulle være mens jeg var i en periode/situation, der før havde tricket mine tanker, følelser og adfærd. Og det var rigtig godt at vi gjorde det.
Først og fremmest fik vi bekræftet at den første behandling havde hjulpet angsten, tankerne var stadig i SUD 1, og havde det bedre. Men endnu vigtigere var det at vi fik arbejdet endnu dybere, kom ind til kernen af problemet, så det ikke kun var symptombehandling, men vi fandt årsagen. Da vi nåede kernen faldt der en stor byrde fra min skulder, jeg følte mig lettere og faldt afslappet sammen i stolen og begyndte af grine.
Jeg følte mig fredfuld og let og min SUD var på 0.
Behandlingen var slut og jeg fik lært elsk mig selv øvelsen, hvis jeg kommer til at stå i en situation hvor jeg har brug for den.
Jeg har siden den anden behandling følt mig meget lettere, jeg kan håndtere de situationer, som før skabte problemer og hvis der skulle være noget, der nager, så ved jeg nu hvor jeg skal massere og banke.
En stor tak til Charlotte, hendes kompetencer og personlighed, som har hjulpet mig til at se en bedre version af mig selv og fået mig til at forstå at jeg er god nok som jeg er, at jeg kan elske mig selv også selvom jeg ikke har styr på alt og alle.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396