Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: begyndende angst, med fysiske symptomer for en person der overskred mine grænse

Resultat: Jeg var begyndt at opbygge angst for en person der gang på gang overskred mine grænser. Vedkomme og jeg har kendt hinanden i nogle år og har fælles fritidsinteresse hvor vi ikke kan undgår at ses. Jeg er, efter et par år med svært stress, begyndt at lære at lytte til mig selv og lære at sige fra og nu synes mit system at det var tide til at kigge på dette bekendskab. Jeg kunne pludselig ikke koncentrere mig og fik det fysisk dårligt i form af kvalme og ubehag og mest lyst til at flygte (med 8 på en skala for 1-10), når jeg skulle være sammen med vedkommen.
Da jeg mødes med Mia var hun super dygtig til at skabe ro og tillid, hvilke gjorde vi hurtigt kom ind til sagens kerne. Hun bankede på mine energibaner og var god til at guide mig i at holde ud at være i det ubehag og at jeg er god nok og skal accepterer mig selv, selvom det er svært at være i det.
Her 14 dage efter vores møde har jeg fået overskud, ro og mod til at kontakte vedkommen. Jeg har ligesom fået et stort rum inden i, som er fuld af ro og en energi som giver mig overblik over hvordan jeg skal håndtere bl.a. et møde med omtalte. Så fra at havde begyndene angst og voldsom ubehag på omkring 8 på en skala fra 1-10 til nu at være på 0, og ovenikøbet nu med følelsen af at jeg er klar til at møde andre udfordringer uden at panikke og får angst.
Tak for dig, Mia <3

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396