Type: Klient

Kategori: Afhængighed

Kort beskrivelse: Jeg havde svært ved at mærke hvad jeg havde lyst til og mærke og markere mine grænser.

Resultat: Hermed får du min opsummering af dagene efter prøvebehandling med tankefeltterapi.

Fredag eftermiddag gik jeg med det samme hjem og kiggede i gamle billedealbum og undersøgte nærmere om det var reaktion ifht. det vi netop havde behandlet, jeg fandt ud af at den pågældende situation jeg havde fortalt om faktisk er flere forskellige gange i min opvækst i stedet for én gang da jeg var ca. 8, så viste det sige at være allerede fra jeg var helt lille og det første traume var jeg så nærmere 4,5 år gammel end de 8. Heldigvis kom der ikke nogen følelsesmæssig reaktion og jeg havde mere en undrende tanke og hovedrystende fornemmelse vedrørende episoderne.

Jeg talte også lidt om behandlingen med min mor Lørdag, hvilket jeg kunne have frygtet ville i gangsætte nogle følelser, men det gjorde det heller ikke. Jeg har haft meget at se til i løbet af weekenden men har alligevel forsøgt at tage mig tiden til at reflektere over hvordan jeg har det efter behandlingen.

Jeg har ikke en gang bekymret mig, haft ondt i maven, følt mig kvalt eller andre af de fornemmelser jeg havde omkring situationen. Jeg har en bedre fornemmelse i mig selv og jeg har ikke rigtig oplevet mig selv være bedre til at sige Nej. Men jeg har måske så småt oplevet mig selv have det bedre med at give min mening tilkende og derved få indflydelse på beslutninger jeg måske før har tiet i eller affundet mig med at blive bestemt over.

I dag fandt jeg så billedealbummet hvor billederne er revet ud af. og INGEN reaktion da jeg kom til den side!!! :)

TAK!

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396