Type: Klient

Kategori: Traumer

Kort beskrivelse: Ondt i maven og bliver utryg

Resultat: Behandling 1.
Jeg får ondt i maven og bliver utryg, når der ikke er harmoni omkring mig. Utrygheden er en stor mangekantet grå klump, kold og på skalaen 7. Jeg føler, det er min skyld.
Behandleren banker mig og jeg siger ord, tal, synger og ruller med øjnene. Jeg får kvalme, koldsved, føler at jeg skal besvime og samtidig ændrer klumpen sig til varme og bliver lysende. Den bliver rundere i formen og jeg får let øresusen og en kalot ovenpå hovedet ,ligesom anderledes hovedpine.
Ved yderligere banken forsvinder symtomerne og klumpen forsvinder helt, samtidig med at jeg bliver lysende i hele kroppen – jeg kan gå på opdagelse og se. Jeg er på 0.
Da jeg meget glad og lettet gennemgår min behandling, kan jeg mærke, at netop koldsveden og ondt i maven var reaktioner for situationer i min barndom, hvor jeg blev utryg.
Om natten kommer min mor meget tæt på mig i drømme – ansigt til ansigt – og så siger hun noget og smiler. Det har jeg aldrig oplevet før.
Behandling 2.
Det er min skyld hjem i bilen, men jeg kan ikke mærke, hvor den sidder i kroppen, men den er der, en stor 8. Efter bankning nede på 3 og senere 0.
Nu skal jeg tænke på 1.gang, jeg oplevede utrygheden og ondt i maven. Følelsen bliver straks 10. Jeg var 8-9 år og sad ved spisebordet og lavede lektier og så ville min mor gå hjemmefra. Det var min skyld. Der er en stor sort klump i maven.
Jeg bliver banket og bagefter skal jeg sætte mig ved siden af den lille pige og banke hende efter anvisning fra behandleren. Farven sort bliver til rød og så skal hun invitere andre ind. Hun vælger først en brun bjørn og senere en lysende engel. Hun kommer ned på 3, men er stadigvæk bekymret for mor. Der bliver banket videre og så skal jeg tage et foto af situationen og først fylde det i hovedet og senere hele kroppen. Bagefter fylder jeg hvidt lys i hjertet og som et fyrværkeri breder det sig i hele kroppen. Jeg føler mig helt ren indeni og er i 0.
Der bor nu en lille pige i mig, som ikke føler skyld og er utryg.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396