Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Situation: På mit arbejde, hvor jeg følte mig usikker og ikke havde nogen selvtillid til sidst.

Resultat: Jeg talte med behandler menes hun startede sessionen med at banke på håndkanten. Jeg beskrev situation på mit arbejde, hvor jeg følte mig usikker og ikke havde nogen selvtillid til sidst.
VI fandt frem til sætningen: Selv om jeg er usikker og ikke har selvtillid, så elsker jeg og accepterer mig selv 100 %. Jeg sagde sætningen imens behandleren bankede på forskellige punkter.
Imens vi talte sammen kom jeg tilbage til en situation jeg før har været omkring i forbindelse med behandling. Min far havde slået min bror og jeg – en endefuld og min mor gjorde ikke noget ved det. Vi fik røde numser og jeg følte vrede. Jeg følte en stor prop i halsen. Under visualiseringen skældte jeg min far og mor ud. Vi lavede sætningen: Selv om det er uretfærdigt og jeg er vred elsker og accepterer jeg mig selv 100 %. Jeg følte for første gang vreden.
SUD på 8 og jeg havde meget kvalme og en prop i halsen.  Jeg bøvsede meget, græd og kunne mærke en lettelse i højre side af hovedet. Proppen blev mindre efter flere trauma sekvenser og til sidst forsvandt den.
Til sidst følte jeg et tryk i begge øjne til sidst og fik pludselig en erkendelse af at jeg skulle se det i øjnene og give slip på det.
Jeg have ikke ubehag når jeg forestillede mit situationen igen. SUD skala nul.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396