Type: Klient

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: Smerte i foden

Resultat: Jeg henvendte mig til Ursula for at se, om TFT kunne hjælpe på nogle ældgamle smerter, jeg har lidt af i de sidste 30 år. Smerterne har især været koncentreret i venstre fod, og de føles som om foden brænder og som om den nærmest bliver naglet/fikseret til gulvet – fodsmerterne hænger også sammen med en smerte, der opstår i venstre del af mit hoved. Og jeg har også en stor modstand mod at have det sådan – det fylder meget i min bevidsthed.

Da vi startede var mit ubehag på det aktuelle tidspunkt på ca. 4 i foden. Men da Ursula bankede, dukkede der hurtigt en anden modsatrettet modstand op - nemlig modstand mod at blive healet, og da Ursula spurgte ind til det, kunne jeg mærke, at det drejede sig om en frygt for at komme tilbage til en meget uønsket situation, jeg havde været i i sidste halvdel af firserne - og det var efter dette, at mine smerter primært dukkede op. Ursula spurgte ind til kernen af, hvad det værste ville være ved at være i den situation igen, og det var bl.a. følelsen af ”fortabthed og dyb isolation”. Hun spurgte hvornår jeg havde oplevet dette første gang – og jeg kom tilbage til en hjerteskærende situation, jeg oplevede som et ganske lille barn. Vi rejste tilbage til situationen, jeg ”forenede mig” med det lille barn, mens Ursula bankede og ubehaget i den situation fuldstændig kom ned på 0. Til sidst havde jeg brug for at bringe lys og kærlighed til den unge mig, til situationen og til mine forældre, så det gjorde vi og endte med at skabe et kærligt og trygt rum i mit hjerte til mit yngre jeg, og forseglede det.

Efter sessionen følte jeg en masse prikkende, levende aktivitet i foden, så jeg kunne stadig mærke foden, men UBEHAGET omkring det var helt væk! Det var i stedet forvandlet til sansning. Mentalt sad jeg med ro – jeg havde ikke mange tanker, jeg følte mig levende og taknemmelig. Og jeg havde mindre ”modstand mod at have modstand”, i stedet grinede jeg og tænkte ”ja, slå dig bare løs”.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396