Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Ubehag ved gnækkende/smaskelyde ved spisebordet. Jeg er træt af at jeg skal finde mig i de lyde ved bordet. Nu må det stoppe.

Resultat: Mens Sofus vender batterier spørger han om hvem der gnækker/smasker og hvornår. Efter noget snak og spørgen ind går det op for mig at det altid var min far, der smaskede, men han påpegede når vi andre gjorde det og så var han sur. Mit ubehag lige nu er omkring 5. Det bliver ikke højere selvom vi kommer mere ind på det.
Sofus spørger ind til hvad der ellers skete. Nu kommer det frem, at der opstod skænderier.
Skænderier som også finder sted i nyere tid, især ved familesammenkomster. Nu bliver det rigtig ubehagelig, sud 8. Sofus beder mig gå tilbage til de gnækkende/smaskende lyde ved bordet. Nu er ubehaget 8 også ved lydende og jeg mærker vrede.
Sofus Spørger om vi kan kigge på smaskelydende nu og så lade skænderer og vrede ligge til senere.
Vi går ind i lydene. Hvor ubehaget sidder i kroppen og hvilken form? En firkantet metalplade i brystet. Sud 8. Nu bankes der traumeskvens med 9 punkt og efterfølgende traumeskvens nogle gange. Nu er ubehaget 2 og metalplade næsten væk. Sofus spørger om jeg er klar til til at slippe resten. Han beder mig om at gøre mig ganske lille i tankerne og flyve ind under metalpladen og på udåndingen i traumeskvensen tage resten med ud. Herefter tre dybe åndedrag. Nu føler jeg mig helt renset for ubehag og har ro i sindet, fredfyldt i hjertet og let i kroppen.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396